Klas Eklund

Blog and web site of economist, teacher and author Klas Eklund

Klas Eklund header image 2

Intervju i P1 Morgon om G-20

June 28th, 2010 · No Comments

I morse gjorde jag en kort intervju i P1 Morgon om G-20-mötet i Toronto; länk till ljudklipp här. Så mycket konkret eller beslutat om finanspolitiska strategier blev det inte. Självklart inte heller någon Tobinskatt. Däremot knallar utredningsarbetet om framtida regleringar av finansmarknaderna på.

Man kan hävbda att G-20 inte åstadkommer så mycket. Och visst; några gemensamma konkreta åtgärder med bett har det inte blivit – ännu. Docbh är det en fördel att organisationen finns och att de ingående ländernas ledare pratar med varandra. Risken för handelskrig och felgrepp vore större utan detta forum.

Tags: Uncategorized

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment