Klas Eklund

Blog and web site of economist, teacher and author Klas Eklund

Klas Eklund header image 2

Mest inflytande?

March 7th, 2012 · No Comments

Enligt en ny ranking från nättidningen CSR i praktiken  är jag den i Sverige som företagen lyssnar mest på när de ska utforma sina strategier för hållbarhet, gröna investeringar mm. Det är ju roligt; ekonomer och rådgivare vill givetvis att beslutsfattare ska lyssna och ta intryck. Dock är sådana här rankingar oerhört svåra att göra och de olika platserna kan debatteras i all oändlighet. Jag noterar likväl med viss tillfredsställelse att jag spöar bl.a finansmarknadsminister Peter Norman, Swedbanks VD Michael Wolf och prinsessan Estelle…

Tags: Uncategorized

0 responses so far ↓

  • There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment