Klas Eklund

Blog and web site of economist, teacher and author Klas Eklund

Klas Eklund header image 2

Årets Wibbleföreläsning

June 23rd, 2011 · 1 Comment

Den föreläsning jag skrev om i den förra bloggposten – årets Wibbleföreläsning – har nu avlossats. Den går att läsa här som pdf (48 sidor). En videoinspelning av föredrag och diskussion kan beskådas här. Jag tyckte det blev en trevlig tillställning; mycket folk, god stämning och livlig diskussion.

Tags: Kapitalism · Klas Eklund · Klimat · Miljö · Uncategorized

1 response so far ↓

 • 1 Johan Hafström // Jul 14, 2011 at 19:14

  Hej Klas,

  Tack för en oerhört spännande, lärorik och pedagogiskt skickligt genomförd föreläsning. Föreläsningen plus materialet ger en stark faktabas såväl som insiration till mig i mitt arbete att påverka företag till att förstå såväl möjlighet som risk med klimatförändringarna. En förändrad syn och prissättning på naturkapitalet är marknadsekonomiskt självklart, men en Nobelprisfråga att förverkliga.
  Tack igen för den inspiration du ger!
  Hälsningar
  Johan

Leave a Comment