Klas Eklund

Blog and web site of economist, teacher and author Klas Eklund

Klas Eklund header image 2

Välkomna till min uppdaterade hemsida och blogg!

February 9th, 2009 · 2 Comments

Efter ett årtionde med den gamla hemsidan gör vi ett stort ryck. Ny design, delvis nytt innehåll samt en blogg- och nyhetsfunktion. Nyheterna denna första dag är länkar till “Skuggdirektionens” penningpolitiska diskussion, till hemsidan för min kommande klimatbok, samt en intervju i Veckans Affärer just om boken.
Ett tack till min son Sigge, som lotsat mig igenom cyberspace.
Klas

Tags: Uncategorized

2 responses so far ↓

  • 1 Mikis Samaras // Feb 9, 2009 at 21:57

    Gratulerar till den nya hemsidan; snygg, stilren med hög kvalité som sig bör. Underbar bild på Margot som jagar “busar” på gården som vanligt..:)
    All lycka! /Mikis

  • 2 Eva // Feb 10, 2009 at 10:11

    fantastiskt fin hemsida. verkligen! härlig bild också. nu skall jag läsa innehållet också!

    Eva

Leave a Comment